sluiten

Stellingbouw

Van eenvoudige gevelsteigers voor en renovatie, tot ingewikkelde constructies rond de schoorsteen: als specialisten in de stellingbouw staat Devan Steigerbouw 24/7 voor u paraat! Ontdek hieronder snel voor welke diensten u bij onze stellingbouwers terecht kunt.


Devan Stellingbouw: specialist in kleine en middelgrote steigers

Stellingen voor uw gevel, een klein appartementsblok of misschien wel voor een podium of evenement? Daar zorgen onze stellingbouwers voor. Wij voorzien stellingen tot 2000m2. U twijfelt over de oppervlakte? Aarzel niet om contact op te nemen!


Stellingbouw voor metselwerken, gevelwerken én dakwerken

Als stellingbouwer werken wij regelmatig samen met aannemers. Devan Stellingbouw plaatst de steiger volledig gebruiksklaar, zodat u vanaf de eerste werkdag veilig en comfortabel kan werken. Daarbovenop bieden onze stellingen ook het voordeel dat elke benodigde m2 bereikbaar is. Meer hierover? Lees hier verder!


Stellingbouw ter dakrandbeveiliging

De regulatie omtrent veiligheid op de bouwwerf is er de laatste jaren niet op versoepeld. Daarom hebben wij ons dan ook als stellingbouwer gespecialiseerd in dakrandbeveiliging. Elke bouwwerf is een verhaal op zich. Devan Stellingbouw voorziet daarom steevast een oplossing op maat.


Stellingbouw Devan: een team van specialisten, gesterkt door de beste materialen

De eenvoudige bedrijfsstructuur binnen Devan Stellingbouw maakt dat onze stellingbouwers erg flexibel zijn in hun planning en op deze manier sneller kunnen beantwoorden aan de wensen van onze klanten. Daarbovenop zijn onze stellingbouwers professioneel opgeleid en voorzien van de beste stellingmaterialen. Twee vliegen in één klap dus!

U twijfelt? Neem contact op en krijg al uw vragen i.v.m. stellingbouw beantwoord!